MAKSUEHDOT:


Tästä linkistä voit lukea maksuehdot.

QAS sovelluksen sopimusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan QAS:n ammattilaisasiakkaille suunnatun verkkokaupan kautta tilatun markkinointimateriaalin toimituksiin. Asiakas hyväksyy nämä ehdot tilaamalla käyttämällä QAS:n sovellusta.

1. MYYJÄ

Palveuln myyjä on QAS , Y-tunnus 3128294-4 (jäljempänä QAS). Palvelumaksut toteutetaan Checkout Finland Oy:n tarjoamassa maksupalvelujärjestelmässä.
Yhteystiedot ja asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@qas.com

2. ASIAKAS


QAS:n verkkokaupassa tuotteita voivat ostaa ainoastaan QAS:n ammattilaisasiakkaat ja yritysasiakkaiden edustajat elinkeinotoimintaansa varten. Verkkokauppa ei ole tarkoitettu kuluttaja-asiakkaiden tai alle 18-vuotiaiden
henkilöiden käyttöön.

3. MAKSUTAVAT


Ostokset maksetaan Checkout Finland Oy:n suojatussa järjestelmässä. Maksuvälineenä käyvät Chekoutilla käytössä olevat maksutavat.
Ennen maksun suorittamista asiakkaan on hyväksyttävä maksupalvelun tarjoajan palvelussa edellytetyt käyttöehdot ja muut palvelun käyttöä, kuten tietosuojaa koskevat ehdot.

4. TILAUSVAHVISTUS JA TOIMITUSTAVAT


Tuotteiden tilauksesta toimitetaan tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti, kun maksu on onnistuneesti suoritettu, ja tilaus on kirjautunut järjestelmään. Kuitti ostoksista on tulostettavissa myös
palvelun käyttöliittymästä tilauksen tekemisen jälkeen.
Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postissa. Tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen, kun toimituksen arvo ylittää 5 euroa. Toimitusmaksu alle 5 euron tilauksille on 5 euroa. Tuotteita toimitetaan
toistaiseksi vain Suomen alueella.

5. PALAUTUSOIKEUS JA REKLAMAATIOT

Virheellisillä tuotteilla on kauppalain mukainen palautusoikeus.
Jos tuote osoittautuu virheelliseksi, QAS sitoutuu toimittamaan uuden korvaavan tuotteen tai palauttamaan virheellisen tuotteen hinnan asiakkaalle. Reklamaatiot pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen
asiakaspalvelu@qas.com. Pyydämme liittämään reklamaatioon tilausnumeron, asiakkaan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen jatkotoimenpiteistä sopimista varten.
Hyvitys tehdään asiakkaan alun perin valitsemaa maksutapaa käyttäen. Vahvistus ja kuitti tehdystä hyvityksestä lähetetään asiakkaan sähköpostiin.
Reklamaatiot ja tiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@qas.fi.

6. SOVELTUVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Verkkokauppa on tarkoitettu ainoastaan Suomessa toimivien ammattilaisasiakkaiden käyttöön, ja toimituksiin sovelletaan kauppalakia ja muuta soveltuvaa Suomen lainsäädäntöä.

7. MUUTA

Kaikki verkkokaupan kuva- ja tekstimateriaalit ovat QAS:n ja/tai sen kolmansien omaisuutta. Immateriaalioikeuksilla suojatun materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

8. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY VERKKOKAUPASSA

Verkkokaupan yhteydessä käsiteltäviä ammattilaisasiakkaiden ja yritysasiakkaiden edustajien henkilötietoja käsitellään tilatun markkinointimateriaalin toimittamiseksi, maksujen suorittamiseksi sekä QAS:n ja asiakkaan väliseen
suhteeseen kuuluvien oikeuksien ja velvollisuuksien hoitamiseksi. Tietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointiin, ja muilla QAS:n tietosuojaselosteessa mainituilla tavoilla (ks. linkki alla).
Verkkokaupan yhteydessä käsiteltävien henkilötietojen käsittelyn perusteena on QAS:n ja asiakkaan välisen sopimuksen tai muun sitoumuksen mukaisten oikeuksien ja velvoitteiden toteuttaminen, tai oikeutettu etu silloin kun henkilö edustaa yritysasiakasta.
Verkkokauppaostosten yhteydessä kerätään seuraavia henkilötietoja:
- nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero
- käyttäjätunnus ja salasana
- tiedot sovelluksessa tehdyistä tilauksista ja niiden toimitustiedot sekä muut asiointitiedot
- verkkokaupan ja internetsivujen käyttöä ja selailua koskevat tiedot (ks. tarkemmin evästeiden käytöstä alla olevasta tietosuojaselosteesta)
- maksutapahtumia koskevat tiedot.
Tietojen antaminen on edellytys sovelluksen tuotteiden käyttämiselle. Ilman tietoja emme voi tarjota haluamaasi palvelua.
Verkkokaupan tilauksen käsittelyn yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään kahden vuoden ajan sen jälkeen, kun tilauksen mukainen toimitus on suoritettu. Maksujärjestelmässä kerättyjä tietoja säilytetään Checkout Finlandin ilmoittaman ajan.
Lisätietoja muusta verkkosivuilla tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä QAS:n tietosuojaselosteessa:
https://qas.fi/tietosuojaseloste